BROOKLYN NINE – NINE

BROOKLYN NINE – NINE

ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ  ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:30

Αστυνομικό sitcom αμερικάνικης παραγωγής 2013
Διαρκεια:22’
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ντάνιελ Τζ. Γκυουρ, Μάικλ Σουρ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντι Σάμπεργκ, Αντρέ Μπράουερ, Μελίσα Φουμέρο, Στέφανι Μπεατρίζ, Τέρι Κρους, Τζο Λο Τρούλιο, Τσέλσι Περέτι, Τζόελ Μακκίνον Μίλερ

Το Brooklyn Nine- Nine δεν είναι μια συνηθισμένη αστυνομική παραγωγή….

Είναι μια πρωτότυπη και ανατρεπτική σειρά με άφθονο χιούμορ, τραγελαφικές καταστάσεις και ανάλαφρη διάθεση. Το Brooklyn Nine-Nine ασχολείται με μικροπεριστατικά καθημερινής παραβατικότητας, ενώ συγχρόνως αναδεικνύει και τα προβλήματα της αμερικάνικης κοινωνίας όπως τον ρατσισμό, τα προβλήματα των σχέσεων και εργασίας και πολλά άλλα.

Ο κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Τζέικ Περάλτα, ένας έξυπνος αλλά ανώριμος αστυνομικός που πρέπει να μάθει να ακολουθεί τους κανόνες και να δουλεύει ομαδικά. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα υπέροχο κάστ με ξεχωριστούς χαρακτήρες και με διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο, ο καθένας προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στη σειρά και της δίνει έναν τόνο σχεδόν οικογενειακό. Συγκεκριμένα, το καστ απαρτίζεται από τον σοβαρό και αυστηρό Καπτεν Χόλτ, υπεύθυνο αστυφύλακα της Περιφέρειας, την Έιμι Σαντιάγκο το απόλυτο «σπασικλάκι» του αστυνομικού τμήματος, την επιθετική και μυστηριώδη Ρόζα Ντίαζ, τον ευαίσθητο και αξιολάτρευτα ενοχλητικό Τσάρλς Μπόιλ, την εντελώς απαξιωτική Τζίνα Λινέττι και τον “φιλικό γίγαντα” Τέρρι Τζέφορντς.